Hjem > Referanser > Prosjekter

Profilering og utsmykking av Fjorn

Til starten av sommersesongen 2019 var vi med å utvikle restauranten Fjorn på Kapp. Konsept og logo er utviklet av M8 Design, og vi har tatt konseptet videre inn i restauranten. Leveransen var på en helhetlig måte..

Utvendig og innvendig profilering av Boligpartner Gjøvik

I løpet av første halvdel av 2019 flyttet Boligpartner inn i nye lokaler i Gjøvik. Svært stilige og moderne lokaler som vi har vært så heldige å få dekorere. Utvending har vi kledd opp lokalene med fasadebokstaver i børstet aluminium og vindusdekor bestående av frostet og skjært folie..

Profilering av Mesterhus Innlandet

Når Mesterhus Innlandet flyttet inn i nye lokaler i Gjøvik fikk vi jobben med å piffe det hele opp litt. Resultatet synes både vi, og Mesterhus Innlandet (har vi blitt fortalt) at ble veldig bra. Vi har levert frostet folie, dørskilter, printet tapet, utfreste og folierte logoer og plateprint som sammen..

Signalprosjekt for Gjøvik Rådhus

I konkurranse med flere tilbydere vant vi i 2019 anbudet om skilting og glassdekor i Gjøvik sitt nyrenoverte Rådhus. Vår leveranse bestod av dekor på glassvegger og dører, dørskilt på alle garderober/toaletter/møterom, skiltpylloner i publikumsarealet, teknisk merking av alle dører..