Hjem > Referanser > Prosjekter

Uttalelse fra kunde

«Da vi skulle profilere/utsmykke Fjorn, var det helt naturlig å snakke med Profil Grafisk. De har vært en viktig og god sparringspartner og leverandør for oss. Vi er stolte over det vi har skapt på Fjorn. Profil Grafisk har vært en viktig samarbeidspartnere for det visuelle uttrykket. Anbefales!»

- Paul Håvard Østby, Eier

Profilering og utsmykking av Fjorn

Til starten av sommersesongen 2019 var vi med å utvikle restauranten Fjorn på Kapp. Konsept og logo er utviklet av M8 Design, og vi har tatt konseptet videre inn i restauranten. Leveransen var på en helhetlig måte..

Uttalelse fra kunde

«Vi har gjennom mange år benyttet Profilgrafisk på alt fra bildekorering til byggeplasskilter, foliering i kontorlokaler, trykking av messevegger og produksjon av banner på ulikt materialet. Vi er svært godt fornøyd med kvaliteten på utførelse, leveringsdyktighet og de er trivelige å samarbeide med!»

- Gunn Furulund Hedemann, Markedsdirektør

Utvendig og innvendig profilering av Boligpartner Gjøvik

I løpet av første halvdel av 2019 flyttet Boligpartner inn i nye lokaler i Gjøvik. Svært stilige og moderne lokaler som vi har vært så heldige å få dekorere. Utvending har vi kledd opp lokalene med fasadebokstaver i børstet aluminium og vindusdekor bestående av frostet og skjært folie..

Uttalelse fra kunde

«Det er et naturlig førstevalg for oss i Rotstigen/Mesterhus Innlandet å velge Profil Grafisk. Her får vi god hjelp til kreative løsninger på profilering av biler, kontorer og byggeplasser. Profil Grafisk leverer alltid etter våre forventinger på pris og kvalitet til avtalt tid!»

- Bjørn Åge Scheide, Eier

Profilering av Mesterhus Innlandet

Når Mesterhus Innlandet flyttet inn i nye lokaler i Gjøvik fikk vi jobben med å piffe det hele opp litt. Resultatet synes både vi, og Mesterhus Innlandet (har vi blitt fortalt) at ble veldig bra. Vi har levert frostet folie, dørskilter, printet tapet, utfreste og folierte logoer og plateprint som sammen..

Uttalelse fra kunde

«Gjøvik kommune er svært fornøyd med at Profil Grafisk ble valgt som leverandør av skilting og foliering i vårt nyrenoverte rådhus. Ved behov for supplering, er vår erfaring at de yter god service og har raske leveranser med god kvalitet. Sist, men ikke minst, er det hyggelig å jobbe sammen med og å ha Kristian, Lars, Are og Trine i huset!»

- Anne Britt Søreng, Rådgiver

Signalprosjekt for Gjøvik Rådhus

I konkurranse med flere tilbydere vant vi i 2019 anbudet om skilting og glassdekor i Gjøvik sitt nyrenoverte Rådhus. Vår leveranse bestod av dekor på glassvegger og dører, dørskilt på alle garderober/toaletter/møterom, skiltpylloner i publikumsarealet, teknisk merking av alle dører..