Stor profileringsjobb i Eidsvoll

I løpet av 2023 starter den nye laksefileteringsfabrikken 1814 Salmon opp sin produksjon i Eidsvoll. Til oppstarten har vi levert storslagen profilering av den utvendige fasaden og kjøretøydekor.

På tampen av mars i år ble vi kontaktet av Nyhamn AS, som i samarbeid med Kvarøy AS og Fram Seafood AS hadde kjøpt en eiendom på Dal i Eidsvoll. Her skulle de etablere en ny fileteringsfabrikk kalt 1814 Salmon. Til oppstarten dukket det opp behov for utvendig profilering av lokalene, samt kjøretøydekor – noe vi selvfølgelig kunne bistå med.

Hele inngangspartiet på fabrikken, som er i glass, kledde vi med printet one way vision-folie. Det er en perforert folie som man ser godt ut av fra innsiden, samtidig som den hindrer innsyn fra utsiden og demper lyset fra solen. Motivet på printet gjør at inngangspartiet fremstår ut som et gigantisk akvarium. Det består av flere bilder som vi har fotomanipulert sammen i Photoshop. Resten av fasaden er kledd med et bånd i 1814 Salmon’s blå profilfarge. Foroverlysende LED-skilter med logoene til de ulike aktørene er montert utenpå båndet for å oppnå god synlighet fra vei og gangfelt.

I tillegg til profilering av den utvendige fasaden har vi ordnet en stilig kjøretøydekor som både står i stil med fabrikken og som vil være synlig på kjøretur ute langs veien.

Vi takker for et flott oppdrag så langt og gleder oss til videre samarbeid. Etter sommerferien tar vi turen tilbake til Eidsvoll for å dekorere kontorlokalene innvendig.