Grafisk profil for Rådhuskafeen

Vi fikk jobben med å utvikle den grafiske profilen til Rådhuskafeen hos Gjøvik rådhus – resultatet ser du her.

Rådhuskafeen ligger i Gjøvik sentrum og er et serveringssted som i hovedsak er tiltenkt ansatte og besøkende hos Gjøvik Rådhus. I de store og luftige lokalene kan en nyte god og frisk lunsj, deilig bakverk og rykende fersk kaffe. Oppdraget gikk ut på å skape en grafisk profil som gjenspeilet kvaliteten i serveringen og de lune omgivelsene en kan forvente hos kafeen.

Vi har levert en anvendelig grafisk profil i form av en delikat logo med tilhørende fargepalett og tidløs typografi. Vårt fokus har vært å skape en god verktøykasse som fungerer i dag, og som er enkel å videreføre for kunden i fremtiden.

prosjekter-radhuskafeen-1

Logoen til Rådhuskafeen er pen for øye, tidløs og ikke minst anvendelig. Logoikon og navnetrekk står godt sammen, så vel som hver for seg.

prosjekter-radhuskafeen-2

Den grafiske profilen fungerer godt på tvers av trykte og skjermbaserte flater.

prosjekter-radhuskafeen-3

Fargepaletten består av fargene lilla og beige, akkompagnert av sort, hvitt og gråtoner. Lilla er en farge som gjerne assosieres med luksus, ambisjon og hengivenhet. Beige er en nøytral farge som er behagelig og beroligende å se på.

prosjekter-radhuskafeen-5

Profilfonten Elido er et av de bærende elementene i den grafiske profilen. Det er en moderne sans-serif-font med et delikat uttrykk. Den er lett å lese, uavhengig av størrelsen den presenteres i.