Grafisk profil og profilering for Bybadstua

Vi har utviklet grafisk profil, samt levert skilter og profilering til Bybadstua i Gjøvik.

Helt nede i vannkanten i Fredvika, «midt i byen», kan man nå se starten av det som kan bli et fantastisk rekreasjonsområde for innbyggerne i Gjøvik kommune. Bybadstua er en del av Friluftshuset, et moderne bygg med flotte fasiliteter for store og små. Det er et omfattende samarbeidsprosjekt mellom flere aktører, som eies og driftes av Gjøvik kommune og DNT Gjøvik og omegn.

Vårt bidrag inn i dette prosjektet omfatter grafisk profil og produksjon av skilter og profilering. Siden prosjektet delvis eies av kommunen var det naturlig å benytte deres grafiske profilmanual som inspirasjon, samtidig som prosjektet skulle ha sin egen identitet. Bølger er et viktig element i den grafiske profilen. Dette tydeliggjøres som grafisk element, så vel som i formen på skilter og profilering.

Bybadstua er på den ene siden et enkeltstående prosjekt, men i henhold til Gjøvik kommune sine ønsker for fremtiden er det på den andre siden en del av en større og mer langsiktig plan. Vi har tatt høyde for videre utvikling ved å lage en tidløs profil som enkelt kan videreføres til resten av rekreasjonsområdet etter hvert som nye tilbud dukker opp. Hvem vet, kanskje har Gjøvik om 5–10 år en hel promenade som er bundet sammen av vårt destinasjonsdesign? Det er en fremtid vi gleder oss til!

Ønsker du å leie bybadstua, finner du lenke til dette her: Friluftshusleie.

Takk for et spennende prosjekt. Vi ser fram mot fortsettelsen!