Ny visuell identitet for Skreia Regnskap

Vi fikk være med «nye» Skreia Regnskap hele veien fra idé til ferdig produkt.

Skreia Regnskap er et lokalt regnskapsbyrå lokalisert på Skreia, Østre Toten. Fra og med september 2021 gikk de fra å være medlem og franchisetaker hos Accountor Norge til å drive videre som selvstendig aktør. Med denne overgangen dukket det opp behov for en ny visuell identitet. Vi har gjort leveranser på tvers av samtlige avdelinger hos Profil Grafisk, både på skjerm- og trykkbaserte flater.

Prosjektet startet med en navneprosess og utvikling av grafisk profil. Via gode arbeidsmøter og konstruktiv sparring fant vi frem til en «strek» vi ønsket å videreføre. Sammen med Complé satt fikk vi satt sammen en nettside – den ser du her. Vi har fotografert de ansatte, både portretter og miljøbilder. Inne og ute har vi gjort leveranser høyt og lavt – i form av skilter, vindusdekor, freste fasadebokstaver, også videre. De ansatte har fått en kleskolleksjon de kan velge fra, samt en serie med strøartikler som musematte, kaffekopper og isskraper. Videre er profilen i bruk på arenaskilter og publikumsgjerder omkring på Toten og omegn.

I starten av 2022 var det duket for oppussing i store deler av lokalene til Skreia Regnskap. Vi fikk være med å leke, og har gjort en rekke ulike leveranser både inne og ute. Utendørs har vi levert plateskilt og dekor av persiennekasser. På vei til kontorlokalene gjennom Sandberggården, hvor Skreia Regnskap holder til, har vi levert plateskilt, freste fasadebokstaver, systemskilt og vindusdekor. Kontorlokalene er pyntet opp med lysskilt, freste fasadebokstaver, vindusdekor, systemskilt og dørdekor.

Som totalleverandør har det vært veldig givende for oss å få være med Skreia Regnskap fra start til slutt gjennom dette prosjektet. På en veldig positiv note er de opptatt av hvordan de fremstår og kommuniserer sitt budskap, noe som har ført til en spennende og lærerik prosess for begge parter.

Vi ønsker Skreia Regnskap lykke til med etableringen av deres nye uttrykk, takker for et kjempeartig prosjekt og gleder oss til videre samarbeid.

Vi har hatt ett meget godt samarbeid med Profil Grafisk i en årrekke, både som kunde og som deres regnskapsfører. Da vi høsten 2021 skulle avslutte vår kjedetilknytning var det naturlig for oss å trekke Profil Grafisk inn på utviklingen av vår visuelle identitet. Både fordi det er en lokal aktør og fordi de er meget dyktige innenfor sitt fagområde. Vi vil også trekke frem de trivelige, kreative og serviceinnstilte ansatte. Vi er veldig fornøyde med uttrykket vi har jobbet frem sammen, samt hvordan det blir ivaretatt på tvers av skjerm- og trykkbaserte flater. Vi kan trygt anbefale Profil Grafisk som samarbeidspartner!

Roger Eklund, Daglig leder