Utvendig og innvendig profilering av Boligpartner

Vi har bistått Boligpartner med utvendig og innvendig profilering av nye kontorlokaler i Gjøvik.

I løpet av første halvdel av 2019 flyttet Boligpartner inn i nye lokaler i Gjøvik. Vi har vært så heldige å gjøre profilering av disse stilige og moderne lokalene.

Utvending har vi kledd lokalene med fasadebokstaver i børstet aluminium og vindusdekor bestående av frostet og skjært folie. I tillegg er det ene vinduet dekket av et stort og kledelig bilde for å gjøre inngangspartiet desto mer interessant. Innvendig har alle vinduene til kontor og møterom fått montert en delikat glassfolie som er gradert fra ingenting til helhvit. Rundt om i lokalene er det montert stilige akryllogoer med chrome-bakside – detaljer som setter et meget delikat preg. Tidligere har vi levert rekke bilder på plater som naturlig nok får fortsette å live opp i de nye lokalene.

Vi takker Boligpartner Gjøvik nok en gang for tillitten og ser frem mot nye utfordringer!

Vi har gjennom mange år benyttet Profil Grafisk på alt fra bildekorering til byggeplasskilter, foliering i kontorlokaler, trykking av messevegger og produksjon av banner på ulikt materialet. Vi er svært godt fornøyd med kvaliteten på utførelse, leveringsdyktighet og de er trivelige å samarbeide med!

Gunn Furulund Hedemann, Markedsdirektør