Familiekalender og goodie-bag for Sulland

Til utgivelsen av neste års familiekalender for 2022 gjør Sulland ekstra stas på sine kunder med goodie-bags pakket med et utvalg stilige giveaways.

Vi har i mange år hjulpet Sulland med design og trykk av familiekalender som de forskjellige butikkene har kunnet gi ut til sine kunder. I denne runden, ville de imidlertid slå på stortromma, og i tillegg til kalenderen gi ut en goodie-bag med diverse Sulland-effekter i; drikkeflaske, nøkkelring-refleks, isskrape, buff og godteripose – alt pakket i en stilig pose/nett – selvfølgelig også med logo.

Vi har på kjapp tid fått produsert, pakket og distribuert hele 12.000 slike ferdigpakkede poser med totalt 84.000 giveaways til Sulland sine 36 avdelinger.

Vi har samarbeidet med Profil Grafisk over flere år nå. De leverer skilt, vindusdekor, bil-dekor, brosjyrer, display produkter og diverse markedsmateriell. Profil Grafisk leverer alltid til avtalt tid, med god kvalitet og til en konkurransedyktig pris. Vi kan trygt anbefale Profil Grafisk til andre!

Knut Stian Lervik, Markedssjef