60 Grader Nord har flyttet inn i nye lokaler

I desember 2020 flyttet 60 Grader Nord Kiropraktikk inn i nye lokaler i Ringveien på Gjøvik. Vi har bistått med innvendig og utvendig profilering.

Siden 2012 har vi bistått 60 Grader Nord med alt fra design til småtrykksaker og større profilering. I desember 2020 flyttet de inn i nye lokaler i Ringveien 8B på Gjøvik, og vi bisto dem med å profilere opp sine nye lokaler. Vi kom inn på et tidspunkt hvor det kun var en tom kasse som skulle bygges til et moderne behandlingssenter med ulike behandlingsrom og treningsrom.

Til dette prosjektet har vi levert wayfinding-skilter utevendig på området, fasadeskilting ved inngang og ut mot riksveg, ulike informasjonsskilt knyttet til deres bransje, veggdekor i treningsrom og akrylbilde i venterom, samt diverse navnskilt og toalettskilt.

Vi er utrolig stolte av å få samarbeide med Matthew, Elisabeth og resten av gjengen hos 60 Grader Nord. Vi takker for nok en artig jobb og gleder oss til å fortsette samarbeidet!

60 Grader Nord Kiropraktikk har benyttet seg av Profil Grafisk siden 2012, og er meget fornøyde. De har vært med på å tilpasse vår logo til bruk på alt fra visittkort, innvendig skilting på klinikkene, til profilering utvendig og utsmykking. De er profesjonelle, dyktige, monterer og leverer til avtalt tid. Veldig fornøyd med å ha en lokal bedrift å samarbeide med. Anbefales på det varmeste.

Elisabeth Loeng Hayfield, Kiropraktor og medeier