Fjorn er klar for sommersesongen

Vi har pyntet opp lokalene til restauranten Fjorn på Kapp.

Til starten av sommersesongen 2019 var vi med på å utvikle restauranten Fjorn på Kapp. Oppgaven gikk ut på å skape et helhetlig uttrykk gjennomgående i restaurantens lokaler. Det løste vi ved bruk av ulike designelementer og mer eller mindre synlige morsomheter. Konsept og logo er utviklet av M8 Design, mens vi har tatt konseptet videre inn i lokalene.

Vi levert detaljert til bardisk, arbeidstøy, bilder til vegg, helfolierte dører, utvendige lysskilt og freste logoer uten lys, diverse menyer og plakater og mer til.

Vi er utrolig stolte av dette prosjektet og gleder oss over at det finnes modige mennesker som har et ønske om å etablere en destinasjon langs Mjøsa som tilbyr en opp i dagen møteplass og med verdens diggeste mat.

Da vi skulle profilere/utsmykke Fjorn, var det helt naturlig å snakke med Profil Grafisk. De har vært en viktig og god sparringspartner og leverandør for oss. Vi er stolte over det vi har skapt på Fjorn. Profil Grafisk har vært en viktig samarbeidspartner for det visuelle uttrykket. Anbefales!

Pål Håvard Østby, Eier