Vind IL sin nye multisporthall GOBB arena

Vi har gjort leveranser i alle størrelser, former og fasonger til Vind IL sin splitter nye multisporthall GOBB arena.

Kort tid før julen 2020 kunne Vind IL endelig åpne dørene til sin nye multisporthall, GOBB arena. Her er det stor boltringsplass for store og små, og for allsidig utøving av idrett og fysisk aktivitet. Det er et imponerende, stort og moderne annlegg – med andre ord et kjempeløft for idretten i Gjøvik og omegn.

Vi har levert mye forskjellig – alt fra wayfinding og universell utforming, til store reklamebanner og lysskilt. Legg merke til artige detaljer som den helfolierte døren inn til hallen og puslespillbrikkene som viser flere av de viktige sponsorene som er med på prosjektet.

Vi ønsker lykke til med alt som skal skje på arenaen, takker for et kjempekult prosjekt og ser frem mot videre samarbeid.

Vi i Vind Idrettslag brukte i 2020 Profil Grafisk til all profilering og skilting i vår nye idrettshall; GOBB arena. En omfattende jobb i vår 7.700 m2 hall. Vi opplever Profil Grafisk som dyktige, nøyaktige og særdeles serviceminded. De bidrar også som nytenkende og kreative samarbeidspartnere som leter etter det beste for kunden. En god og tett kontakt gjennom hele prosessen gjorde sitt til at produktene var klare ved hallens åpning, og produktene holdt den standard og kvalitet vi forventet! Vind IL har brukt Profil Grafisk i mange år, og vi anbefaler dem på det varmeste!!!

Roy Pedersen, Markeds- og arrangementsansvarlig