maskinene-banner

Maskinene

Gjennom årene har vi bygget en sammensatt maskinpark. Kombinasjonen av dyktige fagfolk og moderne maskiner gir oss muligheten til å levere alt fra store skilt og unike vindusdekorer til mindre etiketter og lasergraverte dørskilt.

maskinene-summa-f1612

Skjærebord

Summa F1612 er et allsidig skjærebord med både skjære- og freseenhet. Det håndterer de aller fleste oppdrag innen vanlig skilting og merking. Selve bordflaten er 120 x 160 cm, men et bredt spekter av funksjoner muliggjør produksjoner større enn hva bordet måler. Med tilgang på et stadig økende utvalg av moduler og valgfritt tilleggsutstyr er dette en maskin med uante muligheter.

maskinene-hp-scitex-fb550

Storformat printer

HP Scitex FB550 er en storformatprinter som printer direkte på plater med UV-blekk. Denne maskinen gir oss stort spillerom i forhold til materialbruk, og kan printe på platetykkelser opp mot 6 cm. Maks platebredde er 155 cm. Med denne maskinen kan vi printe på alt fra vanlige i-bondplater til kryssfinér, lydplater og akryl. Maskinen kan også printe med hvitt blekk.

maskinene-roland-soljetpro4xr640

Storformat plotter

Vi har to Roland Soljet Pro 4 XR-640 i maskinparken. Dette er plottere som gir svært høy bildekvalitet på alle medier vi printer på. De tar rullbredder opp til 160 cm, og kan konturskjære i tillegg til å printe. De har, i tillegg til de tradisjonelle 4 fargene cyan, magenta, gul og svart, fargene light cyan, light magenta og light black for å kunne printe i et større fargerom, og i tillegg få svært gode kvalitet i gråtonene.

maskinene-summa-s140

Folieskjærer

Vi har to Summa S140 på huset. Dette er folieskjærere som brukes til all skjæring av ren vinyldekor, samt opptegning av maler for montering av fasadeskilter og tilsvarende. Med to maskiner klarer vi å holde en svært fleksibel produksjon – selv i perioder hvor det er svært mye å gjøre.

maskinene-epilog-laser-fusion

Lasergravering

Epilog Laser Fusion 75w er en lasergraveringsmaskin som vi bruker både til gravering, men også skjæring av en rekke materialer. Den har et arbeidsområde på cirka 1000 x 700 mm, men har en luke i siden så man også kan gravere/skjære i lengre produkter. Vår maskin er en 75w CO2-laser.

maskinene-multicam1000

Fres

Multicam 1000 er en pålitelig og stabil CNC-fres. Den har arbeidsbord på cirka 130 x 130 cm, og kan da jobbe med plater opp til dette formatet. I tillegg til å kunne frese med alle typer freseverktøy, har vi også et eget braile-kit, som gjør at vi kan lage skilter med braileskrift.

maskinene-neschen-hotlam1650th

Laminering

Vi laminerer det meste som printes på vinyl for lengre holdbarhet. Laminatet beskytter mot smuss, slitasje og UV-stråler. Vi benytter Neschen HotLam 1650 TH, som er en svært stabil lamineringsmaskin. Den tar laminat opp til 1,65 meter bredde og laminerer med en hastighet på 12 meter i minuttet. Type laminat som benyttes tilpasses type folie som er benyttet.