Grafisk profil for Seniormesse 2022

Vi har laget grafisk profil og levert en rekke ulike produkter til Østre Toten kommune sitt nyetablerte arrangement; Seniormesse.

Torsdag 9. juni 2022 var det duket for premiere på Seniormesse, som skal bli et årlig arrangement i regi av Østre Toten kommune. Arrangementet er for alle som vil delta, med fokus på de eldre og deres helse, trivsel og livskvalitet. Målet med messen er å spre kunnskap og informasjon, samt inspirere og engasjere til et trygt og godt seniorliv. Blant alle «brikkene i puslespillet» som må på plass for å skape et godt arrangement finner man behovet synlig og iøynefallende kommunikasjon – her ble vi i Profil Grafisk koblet på prosjektet.

Vi har laget grafisk profil for arrangementet, som er videreført på tvers av trykk- og skjermbaserte flater. Logo, dekorelementer, farger og typografi er utviklet i tråd med Østre Toten kommune sin grafiske profil, noe som gjør at samprofileringen blir sømløs og gjenkjennbarheten ivaretatt. Profilen er i bruk på messemateriell og trykksaker, da i form av banner, rollups, beachflag, plakater, brosjyrer og billetter. Videre er den brukt på klær og klistremerker/navnelapper. I sosiale medier har arrangementet fått profilbilde og banner i tråd med de fysiske produktene. Resultatet av leveransen er et gjennomført konsept som ikke bare er fint å se på, men som også enkelt kan trekkes videre for flere arrangementer i årene fremover.

Vi takker Østre Toten kommune for at vi får være med i etableringsfasen på et spennende og viktig arrangement, og gleder oss allerede til å fortsette samarbeidet neste år.

Vi takker for et meget godt samarbeid ved utarbeidelsen av materiell til Seniormesse i Østre Toten. Det har vært en veldig god opplevelse hvor vi har opplevd godt gehør for våre innspill, god tilgjengelighet og oppfølging i hele prosessen, meget god kvalitet og service og leveringer som avtalt. Vi benytter også Profil Grafisk neste gang!

Siri Marie Hvamstad, fagleder Friskliv i Østre Toten kommune