Hjem > Nyheter

NYHETER

Som du sikkert har sett er det et vidt spend av produkter og tjenester som blir skapt hos Profil Grafisk. Under finner du noen av de nyeste prosjektene som er levert.

Vi er veldig aktiv på Facebook – følg oss gjerne for å få informasjon om våre produkter og prosjekter rett opp på veggen din.

De siste årene har vi bistått Gaupen-Henger AS med foto og design, og i disse dager ruller årets produktkatalog ut til mer enn 200 forhandlere rundt om i Norge.

Takk for nok en morsom runde, og takk for at vi får lov til å leke med dere
Les mer 

I forbindelse med at Sykehuset Innlandet HF har oppgradert sykebilparken har vi omprofilert 4 biler til helsetransport. Det vil si helfoliering i hvit folie for å skjule gulfargen, og ny dekor utenpå! Vi takker for oppdraget!
Les mer 

Vi gratulerer Kirkeby Selvvask med oppgradert og «fresht» selvvaskanlegg! Vi har stått for design, produksjon og montering av skilter, og design av nye bannervegger. Produksjon av veggene har leverandør av anlegget Aasland Teknikk stått for. Vi synes dette ble riktig så bra – så bor du i Gjøvik-området har du ingen unnskyldning for å kjøre rundt med møkkete bil (annet enn været da, som er litt bustete om dagen…) Les mer 

Tidligere i desember var vi hos Sivilforsvaret, Starum Leir og dekorerte opp et av møterommene deres. Her har vi kombinert skjært tekst direkte på vegg, folierte veggflater med bilder og print av bilder på plater.

Takk for morsomt prosjekt. Les mer 

Det ble tidlig jul hos Sulland sine Ford-forhandlere i år: Profil Grafisk har levert 9 stk flunka nye Ford Mustang Mach-E klar for visning hos 9 forskjellige forhandlere. Litt flate er nok bilene, så prøvekjøring blir foreløpig vanskelig – men de er i hvertfall i 1:1 størrelse, så hvis du tenker å sette inn en bestilling på ny el-bil, får du ihvertfall en god indikasjon på størrelsen. Les mer