Ny printer til Kolbu

Publisert: 23.september 2021
nyheter-nyprinter-1

Høyere kapasitet, bedre kvalitet og grønnere fotavtrykk er noen av fordelene vi kan tilby som følge av vårt nyeste tilskudd i maskinparken vår – SwissQprint Nyala 4.

Vi har oppgradert maskinparken med arbeidshesten SwissQprint Nyala 4. Det er en storformat-printer som vil øke kapasiteten vår kraftig, samtidig som den leverer høyere kvalitet og mer finurlige løsninger enn vi har hatt mulighet til tidligere.

SwissQprint Nyala 4 er testvinner for 7 år på rad og troner per dags dato som den beste printeren som finnes i sitt prissegment. Vår pensjonerte HP-printer printet 17 m2 i timen, mens arvtakeren til sammenligning printer hele 103 m2 i timen. Det finnes 10 andre SwissQprint Nyala i Norge, men vi er først ute med siste generasjon, altså Nyala 4.

nyheter-nyprinter-2

Vi er opptatt av miljø og ble nylig sertifisert som Miljøfyrtårn (les om sertifiseringen her). Derfor er det for oss en stor glede at SwissQprint har stort fokus på miljø ved maskinene de leverer. Nyala 4 bruker blekk som er VOC-fritt og Greenguard Gold-sertifisert. Den har LED-teknologi som gjør at maskinen ikke inneholder skadelig stoffer og bruker lite strøm. Med 3 kWh strøm kan den printe 200m2 – noe som tilsvarer en tennisbane i størrelse. Til sammenligning kan en Tesla kjøre rundt 16 km på samme mengde strøm. Maskinen er 100% utviklet og bygget i Sveits, med 90% sveitsisk-produserte deler. Den har lite vedlikehold og bytte av servicedeler er sjelden påkrevd. Den har en driftstid på opptil 12 år.

Vi gleder oss til å trykke på alle knappene, prøve og feile, og ikke minst bistå våre kunder med større produksjonskapasitet og høyere kvalitet i produktene vi leverer!

nyheter-nyprinter-3 nyheter-nyprinter-4