Are trer inn i ny rolle

Publisert: 11.april 2023
nyheter-are-ny-rolle

Vår dyktige og blide montør over en årrekke, Are Granden Berg, har pådratt seg noen vondter. Vi har gjort en omorganisering i rekkene, og er glade for å få han med oss i en ny rolle hvor vi nyter godt av den lange erfaringen han har i bransjen.

Are har vært vår dyktige montør og ansikt utad i mange år. Han sliter for tiden med betennelse i begge armene, og har fått klar beskjed fra legen om å slutte med alt fysisk arbeid på ubestemt tid.

Are er, som både vi og våre kunder er kjent med, en kjernekar. Han besitter høy kompetanse og har lang erfaring med montering. Løsningene sitter like løst som smilet og den smittende latteren. Vi har vært så heldige å få han med videre inn i en nyopprettet stilling; produksjons- og montørleder. Han vil med dette få ansvar for flere av våre medarbeidere i både produksjons- og montøravdelingen.

Vi er veldig glade for at vi får beholde alt Are er og kan i bedriften. Nå venter det han en ny og spennende arbeidshverdag, med andre oppgaver og noe mer kontortid enn den energiske humørsprederen fra Kapp er vandt med.