Åpne dager hos Profil Grafisk

Publisert: 7.desember 2023
pg_nyheter_apen-dag-0

Mot slutten av 2023, i overgangen fra høst til vinter, har vi arrangert to åpne dager. Vi fikk vist frem vårt flotte nybygg, med en av landets mest moderne maskinparker, til besøkende fra hele regionen.

Totalgruppen er et industrielt samarbeid for innovasjon og vekst, lokalisert i Innlandet. Torsdag 28. september tok representanter fra flere av Totalgruppen sine medlemsbedrifter turen til oss for presentasjon av vår virksomhet og omvisning i lokalene våre. Fredag 3. november 2023 var det duket for nok en åpen dag – hvor invitasjonen gikk ut til alle våre eksisterende kunder. Også denne dagen fikk vi presentert virksomheten og vist frem lokalene.

Trykk på ett av bildene for større bildevisning.

En kry gjeng

Det var en kry gjeng fra Profil Grafisk som med stolthet viste frem nye lokaler, maskinpark, tjenester og produkter til de nærmere 80 bedriftene har vært på besøk. Flere av våre leverandører var til stede med et relevant utvalg produkter fra deres sortiment. Det ble to spennende dager hvor vi så på arbeidsform, mulighetsrom og samarbeid. Med varm kaffe på kannen, nystekte vafler og flere kuriositeter klargjort for anledningen gikk praten lett med godt humør og høyt engasjement.

Trykk på ett av bildene for større bildevisning.

Vår nye skjæremaskin

Spesielt stas var det å vise frem nyanskaffelsen Zund G3 3XL 3200 – en stor, allsidig og effektiv skjæremaskin. Denne maskinen, i kombinasjon med øvrig maskinpark, åpner for en rekke muligheter vi ikke har hatt tidligere – fra spesialproduksjon av pappemballasje til effektivisert logistikk og redusert lagerhold.

Trykk på ett av bildene for større bildevisning.

Takk for besøket

Vi håper og tror de som tok turen sitter igjen med et godt inntrykk av vår virksomhet. Tilbakemeldingene vi har fått i etterkant av tilstelningene tilsier at de som tok turen har fått en bedre forståelse for hva vi kan gjøre for dem og deres bedrifter. Vi gjør mer, og som regel mer enn folk flest aner.