Gulv er støpt og innvendige delevegger er på plass

Publisert: 8.mars 2023
nyheter_gulv-vegger_1

Det går unna med vårt byggeprosjekt på Reinsvoll. Gulv er støpt og innvendig delevegger er satt opp. Arbeidet på byggeplassen går etter planen og det ligger til rette for at vi er på plass i nye lokaler i løpet av august i år.

I kontordelen er det lagt opp til vannbåren varme i gulvet. Videre vil det legges belegg og teppefliser for å skape et lunt og behagelig innemiljø. I produksjonsavdelingen er det støpt et bestandig gulv som skal dekkes med epoxy. I monteringshallen for kjøretøydekor er det gjort klar for kjøretøyløfter, noe som vil gjøre montering av kjøretøydekor enklere og gi våre montører en god og mer ergonomisk arbeidsstilling.

Samtlige delevegger er på plass og bygget er delt inn i ulike soner – alt fra kontorer og møterom, via kantine og garderober, til monteringshall og fresrom. Løsningen er nøye gjennomtenkt, tilpasset våre ønsker og behov for en optimal arbeidsflyt.

Simen Stensrud, Daglig leder hos Stenkon, kan melde om et byggeprosjekt som er i rute. I skrivende stund er flere av våre tekniske leverandører i gang med sine jobber. Sagstuen er på oppløpssiden med å sette inn glass rundt om i lokalene. GK Rør monterer vann- og ventilasjonsanlegg, mens Hveem Elektro har påstartet arbeidet med det elektriske anlegget.

Byggeprosjektet tar mer og mer form for hver dag som går. Vi gleder oss stort til å begi oss ut på en ny og bedre arbeidshverdag i det nye bygget.

nyheter_gulv-vegger_2
nyheter_gulv-vegger_3
nyheter_gulv-vegger_4
nyheter_gulv-vegger_5
nyheter_gulv-vegger_6