Bærekraftsrapport 2023

Publisert: 24.november 2023
nyheter-barekraftsrapport-1

I den store sammenhengen er Profil Grafisk et lite selskap, MEN vi har alle et ansvar for å gjøre en innsats der vi kan. Nå har vi laget vår aller første bærekraftsrapport – et arbeid som danner grunnlaget for hvordan vi skal bidra til innsatsen mot klimaendringer og overgangen mot et mer bærekraftig samfunn.

samfunnsansvar bærekraftsrapport

Bærekraftsrapporten for 2023, samt andre tiltak vi gjør for å ivareta vårt samfunnsansvar finner du ved å trykke på knappen under:

Nyhetssaken fortsetter under bilde.

nyheter-barekraftsrapport-2
Ett av mange arbeidsmøter som måtte til for å seile bærekraftsrapporten i havn. Foto: Marius Amundsen, Profil Grafisk.

Vi har over lengre tid hatt et naturlig godt forhold til bærekraft tilknyttet vår virksomhet. Enten det snakk om sortering av avfall, gjenbruk av emballasje eller bevisste valg av leverandører. I 2023 var vi klare for å grave dypere i materien og gå mer systematisk til verks. Sammen med den dyktige Kjersti Beck Bjørnback, bærekraftsrådgiver i Frisikt, har vi skaffet oss en god oversikt over hvor vi står i dag og utarbeidet en plan for hvor vi skal.

Profil Grafisk er et selskap i vekst. Vekst er bra, men også krevende. Arbeidet med rapporten har gitt gode mål vi kan strekke oss mot og effektive tiltak vi kan tre i kraft. For å fortsette arbeidet i årene fremover har vi nå et verktøy gjør at vi ser om vi er på rett vei og enklere kan justere kursen underveis.

nyheter-barekraftsrapport-3
Vi gjenbruker all emballasje vurdert god nok for «en tur til». Foto: Per-Erik Beck Bjørnback, Profil Grafisk.