DNBs Næringslivspris 2020

Publisert: 2.april 2021
nyheter-naringslivsprisen2020-1

Vi ble tildelt DNBs Næringslivspris 2020 – for en ære! Historisk sett har denne prisen gått til bedrifter vi ser opp til og strekker oss etter. Det har vært et utfordrende år, men ved å vise evne til omstilling klarte vi å ta oss inn på hederslisten. Dette er god motivasjon for å stå på videre og bli bedre for våre kunder.

2020 – et annerledes år

Covid-19-året, annerledesåret, det utfordrende året; kjært barn har mange navn, selv om vi kanskje ikke kan definere en pandemi som spesielt kjært i det store perspektivet. På den andre siden var dette året som viste seg å bli Profil Grafisk sitt beste. Dette skal hele huset, våre eksisterende og en hel del nye kunder ha æren for. Noe av det første vi gjorde etter 12. mars 2020 var å invitere alle ansatte med på en idédugnad: Hva skal vi leve av nå som alle ordinære prosjekter er satt på vent på ubestemt tid. Mange idéer ble kastet i været, noen landet og andre ble godt bevart i «boksen for gode idéer som vi kan realisere på et senere tidspunkt». I tiden etter bygget vi et fullsortimentsspekter av smittevernsmerking. Dette tok oss gjennom de tyngste månedene, og gjorde at vi hadde god fart allerede på sensommeren for å ta tak når verden hadde en liten åpning. Etter det har vi jobbet taktfast i høyt tempo samtidig som vi har beholdt den spontaniteten som etter hvert vi er godt kjente for. Når vi nå ser tilbake på året som gikk, var det ikke rent lite som gikk gjennom lokalene våre eller via Teams-møter.

nyheter-naringslivsprisen2020-2

Innsatsen blir lagt merke til

I den tiden vi var mest opptatt med å jobbe og betjene kunder, satt en gruppe mennesker i DNB og vurderte kandidater frem og tilbake. Valget endte til slutt på Profil Grafisk, og begrunnelsen kan du lese under:

Kjære vinner!
Gratulerer som vinner av DNB sin Næringslivspris 2020!
Profil Grafisk AS ble i konkurranse med flere andre bedrifter årets vinner. Juryen har vurdert de aktuelle kandidater etter flere kriterier, og samlet scoret deres bedrift best.
Årets vinner har en profil som har vært, og er, preget av gründerskap og skapervilje, kompetanse, og kan vise til gode resultater og en positiv utvikling over tid.
En bedrift som har etablert en tydelig posisjon i markedet gjennom målbevisst arbeid og profesjonell styring, og som har ivaretatt et godt arbeidsmiljø.
Selskapet etterlever og leverer på juryens kriterier, og har vist en spesiell evne til omstilling i løpet av covid-19 året 2020.

Vi ønsker årets vinner lykke til videre.

Selve prisen ble utdelt under Gjøvik Galla 2020, denne gangen avviklet via streaming fra tre ulike lokasjoner rundt om i Gjøvik. Vi satt på Bright House og hadde en hyggelig kveld med godt innhold. Igjen takk for en overraskende hedersbetegnelse. Vi gleder oss til fortsettelsen!

nyheter-naringslivsprisen2020-3