Ny daglig leder

Publisert: 4.mars 2024
nyheter-ny-daglig-leder-1

Fredag 1. mars kunne vi i Profil Grafisk kunngjøre en viktig styrking av vårt lederteam. Ole Kristian Nyhus (t.h.) stepper inn som ny daglig leder, mens Kristian Hamar (t.v.) går over i en nyopprettet stilling som forretningsutvikler.

Vår nye daglige leder

Vår nye daglige leder, Ole Kristian Nyhus, har en bred kommersiell bakgrunn fra forskjellige bransjer med ulike roller. Han har tidligere jobbet hos Norengros Johs. Olsen og EF Education First. De siste årene har han jobbet for Natre Vinduer – både som prosjektleder, markedssjef og direktør for forretningsutvikling. Hos oss vil han ta over ansvaret for den daglige driften og lede selskapet videre i tett samarbeid med ledergruppen. Vi er overbevist om at Ole Kristian vil være en verdifull tilføyelse til vårt lederteam.

Går over i en nyopprettet stilling

Kristian Hamar, vår tidligere daglig leder, blir med oss videre. Han går over i en nyopprettet stilling som forretningsutvikler, hvor han skal fokusere på utvikling av våre produkter og tjenester, storkundeoppfølging og drift av større prosjekter. Med sin erfaring og ekspertise vil han spille en sentral rolle i arbeidet med å videreutvikle våre produkter og tjenester, samt sikre enda bedre oppfølgning av både eksisterende og nye kunder. Vi føler oss trygge på at Kristian nå får en arena hvor han i enda større grad for utløp for sin innovative tankegang og fremoverlente tilnærming.

Flere fornøyde kunder i tiden som kommer

Vi har oppnådd solid vekst takket være vår høye servicegrad, fleksibilitet og evne til å tilpasse oss markedets behov. Mye av vår suksess skyldes fokuset på å være totalleverandør innen profilering, grafiske tjenester og rådgivning. Vi ser frem til å fortsette å levere førsteklasses produkter og tjenester, og føler oss trygge på at vårt styrkede lederteam vil bidra til å oppnå flere fornøyde i tiden som kommer.

Produksjons- og montørleder Are gir daglig leder Ole Kristian den obligatoriske innføringen i skjæring/plukking av folie. Foto: Per-Erik Beck Bjørnback.