Vi er 25 år i år

Publisert: 26.april 2021
25-jubileum-1

Mye har skjedd siden Terje startet «Dekorhuset» hjemme i kjelleren i 1996. Vi er blitt en sammensveiset gjeng dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg med det meste innen skilt, dekor, profileringsartikler og grafiske tjenester. Det har vært en artig reise så langt – vi gleder oss til fortsettelsen!

Det har vært en lang vei hit

Det hele startet i en kjeller. Mange firmahistorier starter ofte her. Stereotypisk sett er den mange lyssky affærer som også har startet i en kjeller på Toten, men i denne sammenhengen var det lite blendingsgardiner foran vinduene. Gründer og mettet elektriker Terje Hensvold startet det som frem til nå er blitt en 25 år lang reise. Tilbake i 1996 var Dekorhuset AS en realitet, og grunnsteinen i det som har hatt navnene Skiltmakeriet, Profilhuset, Profilhuset Skilt, Profilhuset Grafisk og til slutt i 2016 Profil Grafisk ble lagt.

25-jubileum-2

25 år ung og full fart mot fremtiden

Vi skriver 2021, mange arbeidstimer er nedlagt og rekorder er knust siden kjelleraffæren i 1996. Ett årsverk er blitt til 17 og sortimentet har utvidet seg til å omfatte det meste innen grafisk produksjon, hvorav mesteparten produseres i eget hus og til resten blir det benyttet gode samarbeidspartnere. Med andre ord er Profil Grafisk godt på vei mot visjonen som ble satt for mange år tilbake: «Vi skal bli den største profileringsbedriften i Innlandet». Det er ikke sagt at målet er nådd enda, men om vi skal tro daglig leder Kristian Hamar rett er driften sunn, kundepågangen stadig økende og tallene bra.

Om vi skal lene oss på våre kundeuttalelser ligger mye av grunnen til at vi nå passerer 25 år i bransjen at vi hele veien har satt våre kunder i sentrum, og hver dag etterstreber å finne de beste løsningene den enkelte kunde har behov for. Med dette som en grunnregel i kombinasjon med en god miks av personligheter betjener vi både små og store prosjekter ut fra vårt etter hvert proppfulle hus i Kolbu.

Profil Grafisk er bredde, noe vi har et ønske om å være. Vi jobber for at våre kunder skal ha færrest kontaktpunkter inn i en hektisk hverdag, noe vi ofte får gode tilbakemeldinger på. Det er alltid vanskelig å markedsføre at «vi leverer alt», men flere og flere av kundene våre benytter seg av alle avdelinger om det er foto, grafisk design, profileringsartikler eller grafisk produksjon de har behov for.

25-jubileum-3

Annerledesåret 2020

Det siste året har vært spesielt for alle, men vi har vært av de heldige: Sammen har vi klart å omstille oss, skapt nye produktgrupper og knyttet nye kunderelasjoner. Dette arbeidet resulterte i at vi i 2020 fikk DNBs næringslivspris, en utmerkelse vi er utrolig stolte av å ha fått. Vi er i godt driv, og håper nå at vi snart er ute i andre enden, ferdig vaksinert og klare for å ta tilbake deler av arbeidsformen som har vært med oss hele veien ispedd noen verktøy som Covid-19 har gitt oss.

I mellomtiden er produksjonsdagene lange, og høysesongen godt i gang. Tilbake står 1 som er blitt til 17 og tenker: Det er utrolig hva som kan produseres på en jorde i Kolbu!