Mål i sikte

Publisert: 11.mai 2023
nyheter-malstreken-1

Byggeprosjektet vårt på Reinsvoll nærmer seg slutten. En krevende periode med planlegging og gjennomføring må snart vike for en ny og spennende arbeidshverdag i nye lokaler.

Vi er på oppløpssiden med vårt byggeprosjekt på Reinsvoll. I disse dager legger håndverkerne siste hånd på verket. Vi jobber nå med de siste detaljene, både internt og i samråd med totalentreprenør Stenkon, før vi over sommeren vil holde hus i nye lokaler. Det har vært en spennende, morsom, men også krevende prosess for alle involverte. Mange løsninger må vurderes og beslutninger skal fattes. Vi håper og tror at alle rundene med idémyldring, kritiske samtaler og behovsavklaringer vil resultere i et bygg som er optimalisert for vår virksomhet – nå og i årene som kommer.

Flyttingen er planlagt ned til minste detalj, og vi pakker for tiden sammen det som pakkes kan. I løpet av sommeren vil vi gjennomføre en omfattende flytteprosess, hvor hele Profil Grafisk-gjengen stiller klar til dyst.

Det er en kry gjeng som gleder seg til å ta med seg arbeidet fra den gamle brannstasjonen i Kolbu til splitter nye lokaler på Reinsvoll. Vi pleier å si at: «Mulighetene er mange, og mest sannsynlig flere enn du aner» – snart er de enda flere!

nyheter-malstreken-2 nyheter-malstreken-3
nyheter-malstreken-4
nyheter-malstreken-5
nyheter-malstreken-6
nyheter-malstreken-7
nyheter-malstreken-8
nyheter-malstreken-9