profilgrafisk-avtale

Kundeuttalelser

Vi har mange forskjellige kunder på tvers av ulike fagfelt og bransjer. Gode tilbakemeldinger og stadig nye oppdrag er ikke noe vi tar for gitt – det er noe vi streber etter og setter utrolig stor pris på.

Vi har gjennom mange år benyttet Profil Grafisk på alt fra bildekorering til byggeplasskilter, foliering i kontorlokaler, trykking av messevegger og produksjon av banner på ulikt materialet. Vi er svært godt fornøyd med kvaliteten på utførelse, leveringsdyktighet og de er trivelige å samarbeide med!

Gunn Furulund Hedemann, Markedsdirektør

Vi har samarbeidet med Profil Grafisk over flere år nå. De leverer skilt, vindusdekor, bil-dekor, brosjyrer, display produkter og diverse markedsmateriell. Profil Grafisk leverer alltid til avtalt tid, med god kvalitet og til en konkurransedyktig pris. Vi kan trygt anbefale Profil Grafisk til andre!

Knut Stian Lervik, Markedssjef

60 Grader Nord Kiropraktikk har benyttet seg av Profil Grafisk siden 2012, og er meget fornøyde. De har vært med på å tilpasse vår logo til bruk på alt fra visittkort, innvendig skilting på klinikkene, til profilering utvendig og utsmykking. De er profesjonelle, dyktige, monterer og leverer til avtalt tid. Veldig fornøyd med å ha en lokal bedrift å samarbeide med. Anbefales på det varmeste.

Elistabeth Loeng Hayfield, Kiropraktor og medeier

Vårt samarbeid med Profil Grafisk har overlevd tre markedsansvarlige, og de er vel den partneren som har lengst erfaring med Natre. Det har vært en pågående utvikling, og i dag bruker vi Profil Grafisk som en utvidet markedsavdeling som leverer alt av grafiske tjenester og fysiske artikler, til mer kreativ tenkning og sparring på større prosjekter. Samarbeidsformen gjør at leveranser blir veldig effektive; de kjenner oss, forstår hva vi trenger, men er samtidig proaktive og utfordrer oss. Dette er veldig tids- og kostnadsbesparende for oss, og vi anbefaler denne samarbeidsformen til alle med tilsvarende behov som oss.

Ole Kristian Nyhus, Markedsansvarlig

Vi har hatt ett meget godt samarbeid med Profil Grafisk i en årrekke, både som kunde og som deres regnskapsfører.
Da vi høsten 2021 skulle avslutte vår kjedetilknytning var det naturlig for oss å trekke Profil Grafisk inn på utviklingen av vår visuelle identitet. Både fordi det er en lokal aktør og fordi de er meget dyktige innenfor sitt fagområde. Vi vil også trekke frem de trivelige, kreative og serviceinnstilte ansatte.
Vi er veldig fornøyde med uttrykket vi har jobbet frem sammen, samt hvordan det blir ivaretatt på tvers av skjerm- og trykkbaserte flater.
Vi kan trygt anbefale Profil Grafisk som samarbeidspartner!

Roger Eklund, Daglig leder

Vi i Vind Idrettslag brukte i 2020 Profil Grafisk til all profilering og skilting i vår nye idrettshall; GOBB arena. En omfattende jobb i vår 7.700 m2 hall. Vi opplever Profil Grafisk som dyktige, nøyaktige og særdeles serviceminded. De bidrar også som nytenkende og kreative samarbeidspartnere som leter etter det beste for kunden. En god og tett kontakt gjennom hele prosessen gjorde sitt til at produktene var klare ved hallens åpning, og produktene holdt den standard og kvalitet vi forventet! Vind IL har brukt Profil Grafisk i mange år, og vi anbefaler dem på det varmeste!!!

Roy Pedersen, Markeds- og arrangementsansvarlig

Ambulansetjenesten i SI benytter seg av en rekke tjenester som Profil Grafisk kan tilby som vår samarbeidspartner og leverandør. Det kan nevnes, foliering/dekor av våre akuttbiler, levering av t-skjorter, gensere, kopper og andre artikler med påtrykk av logo og tekst. Vi har også benyttet Profil Grafisk til å dekorere og merke noen av våre nye ambulansestasjoner i Vestoppland slik at de får en god profilering. Jobben utføres på en ryddig og effektiv måte, de har alltid levert etter våre forventninger. Det være seg både kvalitet, leveringstid og pris. Vi setter stor pris på lokalt samarbeid og det gode arbeidet Profilhuset utfører for oss!

Håvard Åsengen, Områdeleder

Urbane Totninger leverer Norges største og beste sommershow. Det krever også at vi har leverandører og samarbeidspartnere i norgestoppen. Profil Grafisk er der. I vår bransje er det ofte korte frister, og det er gjerne endringer i våre behov og ønsker helt fram til premiere. Det krever ekstremt fleksible og løsningsorienterte samarbeidspartnere og leverandører. Profil Grafisk er både fleksible og løsningsorienterte, og leverer kvalitet gang på gang!

Gustav Nilsen, Eier

Da vi skulle profilere/utsmykke Fjorn, var det helt naturlig å snakke med Profil Grafisk. De har vært en viktig og god sparringspartner og leverandør for oss. Vi er stolte over det vi har skapt på Fjorn. Profil Grafisk har vært en viktig samarbeidspartnere for det visuelle uttrykket. Anbefales!

Paul Håvard Østby, Eier

Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Profil Grafisk! De har bistått oss med årsrapporten til forskningssenteret SFI Manufacturing i flere år, og kommet med flere kreative løsninger og gode innspill på både struktur og layout. Profil Grafisk er løsningsorientert, dyktig, kvalitativt sterkt, engasjert og veldig trivelig å samarbeide med!

Lieke Oosterhout, Kommunikasjonsrådgiver

Profil Grafisk er vårt førstevalg når det kommer til grafiske tjenester. De er alltid løsningsorienterte og er SERIØST dyktige. Ingenting ting er umulig når vi har et umulig ønske. Takk for at dere finnes!

Thomas Nyland, Daglig leder

Jeg har bare positive opplevelser med Profil Grafisk, og anbefaler alle jeg snakker med angående reklame og logoutvikling å ta kontakt med dem. Fra meg er det 10 av 10. LETT!

Alexander Mæhlum, Eier