Grafisk design

Trenger du:

Vi løfter frem ditt budskap! Ta kontakt i dag

Fra idé til ferdig produkt

Grafisk design handler om å bruke bilder og tekst til å kommunisere et budskap, samt å sørge for at budskapet blir forstått. Det er et vidt fagfelt som omhandler alt fra enkle typografiske sammenstillinger til mer sammensatte konsepter på tvers av trykk- og skjermbaserte flater. Vi har dedikert oss til en praktisk tilnærming hvor vi bistår våre kunder hele veien fra idé til ferdig produkt. En av våre største styrker er vårt tette samarbeid med vår egen produksjonsavdeling – et samarbeid som muliggjør testing og optimalisering med utgangspunkt i ønsket bruksområde.

Hos vår designavdeling kan du få hjelp med logo og grafisk profil, grafisk rådgivning, konseptutvikling, kampanjeføring, innholdsproduksjon, illustrasjon, webdesign, og mer til. La oss bistå deg i ditt neste prosjekt – enten det er snakk om logoutvikling, konfeksjonering av eksisterende profil, innholdsproduksjon til sosiale medier, oppsett av bokprosjekt, eller noe helt annet.

Send oss en forespørsel

Noen grafiske arbeider vi har levert

  • grafiskdesign-heltmaett

    Logo og grafisk profil for Helt Mætt Kafé – et lokalt serveringssted som holder til i Lena på Østre Toten. Profilen er i bruk som dekor av vinduer, på diverse profilklær, i sosiale medier, med mer.

  • grafiskdesign-urbanetotninger

    Konsept utviklet for Urbane Totninger sitt sommershow i 2018. Illustrasjonene ble blant annet benyttet på et sceneteppe som ble belyst med pulserende lys fra baksiden for å simulere et akvarium.

  • grafiskdesign-goodfellas

    Logo og grafisk profil for GoodFellas Gentleman's Barbershop – en lokal herrefrisør som holder til i Gjøvik. Den visuelle profilen er tatt i bruk som vindusdekor, i diverse trykksaker, på sosiale medier, med mer.

Send oss en forespørsel