Hjem > Referanser > Uttalelser

«Ambulansetjenesten i SI benytter seg av en rekke tjenester som Profil Grafisk kan tilby som vår samarbeidspartner og leverandør. Det kan nevnes, foliering/dekor av våre akuttbiler, levering av t-skjorter, gensere, kopper og andre artikler med påtrykk av logo og tekst. Vi har også benyttet Profil Grafisk til å dekorere og merke noen av våre nye ambulansestasjoner i Vestoppland slik at de får en god profilering. Jobben utføres på en ryddig og effektiv måte, de har alltid levert etter våre forventninger. Det være seg både kvalitet, leveringstid og pris. Vi setter stor pris på lokalt samarbeid og det gode arbeidet Profilhuset utfører for oss!»

– Håvard Åsengen, Områdeleder

«Vi har samarbeidet med Profil Grafisk over flere år nå. De leverer skilt, vindusdekor, bil-dekor, brosjyrer, display produkter og diverse markedsmateriell. Profil Grafisk leverer alltid til avtalt tid, med god kvalitet og til en konkurransedyktig pris. Vi kan trygt anbefale Profil Grafisk til andre!»

– Knut Stian Lervik, Markedssjef

«Vi har gjennom mange år benyttet Profilgrafisk på alt fra bildekorering til byggeplasskilter, foliering i kontorlokaler, trykking av messevegger og produksjon av banner på ulikt materialet. Vi er svært godt fornøyd med kvaliteten på utførels, leveringsdyktighet og de er trivelige å samarbeide med!»

– Gunn Furulund Hedemann, Markedsdirektør

«Urbane Totninger leverer Norges største og beste sommershow. Det krever også at vi har leverandører og samarbeidspartnere i norgestoppen. Profil Grafisk er der. I vår bransje er det ofte korte frister, og det er gjerne endringer i våre behov og ønsker helt fram til premiere. Det krever ekstremt fleksible og løsningsorienterte samarbeidspartnere og leverandører. Profil Grafisk er både fleksible og løsningsorienterte, og leverer kvalitet gang på gang!»

– Gustav Nilsen, Eier

«Gjøvik kommune er svært fornøyd med at Profil Grafisk ble valgt som leverandør av skilting og foliering i vårt nyrenoverte rådhus. Ved behov for supplering, er vår erfaring at de yter god service og har raske leveranser med god kvalitet. Sist, men ikke minst, er det hyggelig å jobbe sammen med og å ha Kristian, Lars, Are og Trine i huset!»

– Anne Britt Søreng, Rådgiver

«Det er et naturlig førstevalg for oss i Rotstigen/Mesterhus Innlandet å velge Profil Grafisk. Her får vi god hjelp til kreative løsninger på profilering av biler, kontorer og byggeplasser. Profil Grafisk leverer alltid etter våre forventinger på pris og kvalitet til avtalt tid!»

– Bjørn Åge Scheide, Eier

«Profil Grafisk er vårt førstevalg når det kommer til grafiske tjenester. Profil Grafisk er alltid løsningsorienterte og er seriøst dyktige. Ingenting ting er umulig når vi har et umulig ønske. Takk for at dere finnes!»

– Thomas Nyland, Daglig leder

«Da vi skulle profilere/utsmykke Fjorn, var det helt naturlig å snakke med Profil Grafisk. De har vært en viktig og god sparringspartner og leverandør for oss. Vi er stolte over det vi har skapt på Fjorn. Profil Grafisk har vært en viktig samarbeidspartnere for det visuelle uttrykket. Anbefales!»

– Paul Håvard Østby, Eier

«Jeg har bare positive opplevelser med Profil Grafisk, og anbefaler alle jeg snakker med angående reklame og logoutvikling å ta kontakt med dem. Fra meg er det 10 av 10. LETT!»

– Alexander Mæhlum, Eier