STORFORMAT PRINTERE

Roland Soljet Pro III XC-540 er en plotter som gir svært høy bildekvalitet på alle medier vi printer på. Den tar rullbredder opp til 137cm, og kan konturskjære i tillegg til å printe. Den har i tillegg til de tradisjonelle 4 fargene cyan, magenta, gul og svart fargene light cyan og light magenta for å kunne printe i et større fargerom.

Roland Soljet Pro 4 XR-640 er vårt nyeste tilskudd til plotterparken. Dette er en plotter som gir svært høy bildekvalitet på alle medier vi printer på. Den tar rullbredder opp til 160cm, og kan konturskjære i tillegg til å printe. Den har i tillegg til de tradisjonelle 4 fargene cyan, magenta, gul og svart fargene light cyan, light magenta og light black for å kunne printe i et større fargerom, og i tillegg få svært gode kvalitet i gråtonene.

HP Scitex FB550 er en storformatprinter som printer direkte på plater med UV-blekk. Denne maskinen gir oss stort spillerom i forhold til materialbruk, og kan printe på platetykkelser opp mot 6 cm. Maks platebredde er 155 cm. Med denne maskinen kan vi printe på alt fra vanlige i-bondplater til kryssfinér, lydplater og akryl. Maskinen kan også printe med hvitt blekk.

 Mandag – Fredag | 07:30 – 15:30

 61 16 58 00

 post@profilgrafisk.no