Toten er mer enn sau og potet!

Festad gård i VestbygdaÅ være Totning i storbyen er ikke like stigmatiserende som for noen år tilbake, men vi forstår godt at enkelte fortsatt kan tenke primærnæring fremfor datateknikk når vi "TaLar åt dom". Det er vår jobb å tilbakevise og overbevise at området rundt Mjøsa består av så mye mye mer.
I nabolaget vårt vil du finne noen av Norges største spedisjonsbyråer, dyktige industrielektronikkutviklere, kunnskapsparker, maskinutviklere og geoteknikere. Om ikke det er nok, produseres det nok bomber og granater til å luke de fleste potetåkerne herfra til Lillesand. I forhold til det sistnevnte skal vi holde oss profesjonelt nøytrale, men poenget vårt er at innenfor en radius på få kilometer finner du stor teknisk kompetanse og noen av de fremste produksjonsbedriftene i landet, og faktisk på enkelte felter - i verden.
Vår påstand er at Toten er mer enn sau og potet, men også primærnæring. En stor del av regionens salgsvarer ligger daglig på norske og utenlandske middagstallerker, noe vi er veldig stolte av. Vi har en god kultur og kompetanse for kortreist mat, noe Mat Fra Toten klare å vise resten av Norge på en fin måte. I hovedsak er vi egoistiske, siden vi vil ha mye av denne maten selv. Mat som gir oss energi til å gjøre det vi er best på; om det er å jobbe i grafisk bransje, utvikle snøfresere, designe rulleski for skilandslaget eller bistå utallige tv-produksjoner med noen av landest beste artister.
Vår styrke er at vi kun ligger en lang radiodebatt unna Oslo, og midt i spedisjonsgryta slik at vi lett kan bistå deg med våre produkter og tjenester om du befinner deg på Majorstua, ved Nidarosdomen eller på Danmarks plass. Det er vår fleksibilitet og løsningsorienterte arbeidsprosess som gjør at du ringer oss på nytt. Prat åt øss, så skar vi svara!