Det handler om å være synlig...

Lysskilt på Amfi Raufoss
Vet du at du med den nye LED-teknologien kan få et vedlikeholdsfritt, holdbart og delikat lysskilt til en mye lavere kostnad enn tidligere?

Vet du at du med den nye LED-teknologien kan få et vedlikeholdsfritt, holdbart og delikat lysskilt til en mye lavere kostnad enn tidligere?

Ny teknologi har gjort det langt rimeligere å produsere holdbare lysskilt. LED-skilt er vedlikeholdsfrie, og langt mer kostnadseffektive en tidligere generasjoner av lysskilt (neon og lysrør).

Den nye teknologien gjør det mulig å lage skilt med mye mer kompleks utforming enn tidligere. I tillegg står vi mye friere i forhold til materialvalg og kombinasjoner.

Skiltene kan lages slik at de lyser fremover, bakover – eller både/og. Det er få fargebegrensninger, og de aller fleste logoer kan enkelt lages i riktig fasong og farge.
Vi etterstreber også at skiltene fremstår på best mulig måte også på dagtid, ved at festeanordninger tilpasses den enkelte fasade.

LED har en estimert levetid på 30 - 40.000 timer, så du slipper å irritere deg over lysrør som står og blinker, og som må skiftes regelmessig.

Summen av dette er fordelaktig for deg som kunde. Det handler tross alt om synlighet, og i et land hvor 6 mnd av året er i skumring er det viktig å ha fasader som er synlige også når det er mørkt.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat.

Telefon 61 16 58 00 eller produksjon@profilgrafisk.no